Siirry sisältöön

Koulunkäynninohjaajan määräaikaisia toimia Jurvan yhtenäiskoululla haettavana

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 14.4.2023 klo 12.00 mennessä

koulunkäynninohjaajan määräaikaisia toimia Jurvan yhtenäiskoululle ajalle 8.8.2023–1.6.2024.

Tuntimäärä vähintään 22h/vko tehtävästä riippuen. Hakemukseen maininta hakeeko ala- vai yläkoulun puolelle.

Osaan toimista sisältyy myös aamu- ja/tai iltapäivätoiminnan ohjausta. Mainitse hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut koulunkäynninohjaajan tehtävien lisäksi mahdollisesti myös APIP-toiminnassa työskentelystä. APIP-toiminnan ohjaajien työsuhde alkaa 7.8.2023

Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, sitoutuminen työhön sekä arvostava työote vaikuttavat valintapäätökseen.

Odotamme sinulta kokemusta lasten kanssa työskentelemisestä ja/tai sopivaa alan koulutusta. Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen työntekijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti vaihteleviin tilanteisiin.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Kurikka). Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakea voi myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen lähetetään sivistysjohtajalle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, Kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua tiedoksisaannista. Palvelusuhteessa noudatetaan 4kk koeaikaa.   

Tiedustelut palveluohjaaja Elina Tukio, puh. 044 550 2559, elina.tukio@kurikka.fi

Kurikassa 9.3.2023                                                     Sivistysjohtaja