Siirry sisältöön

Osaamistarpeiden kartoitus

Hyvä kurikkalainen yrittäjä,

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset yrityskentässä ovat olleet jossain määrin jopa poikkeuksellisen voimakkaita. Osa yrityksistä on joutunut muuttamaan toimintaansa hyvinkin voimakkaasti ja etenkin digitaalisuus on tullut esille yhä vahvemmin. Monessa yrityksessä on havaittu osaamisvajeita.

Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittaman NOUSU-ohjelman tarkoituksena on koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten lieventäminen Ilmajoen ja Kurikan alueen yrityksissä. Oheisen kyselyn tarkoitus on löytää yrittäjien osaamisvajeet ja kehittämistarpeet, jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla auttaa yrityksiä uuteen nousuun.

Olemme teidän yrittäjien asialla ja siitä syystä toivomme aktiivista yhteistyötä, jolloin saamme parhaan lopputuloksen, uuden NOUSUN! Tervetuloa siis vastaamaan kyselyyn! Vastausaikaa on 31.7.2020 asti.

Vastaukset käsitellään siten, etteivät yksittäisten vastaajien tulokset tule esille. NOUSU-ohjelma käsittelee tuloksia yhteistyössä Kurikan kaupungin yrityspalveluiden kanssa.

Vastaa kyselyyn tämän linkin kautta

Ystävällisin terveisin,

Sandvik Tarja
NOUSU-ohjelman projektipäällikkö
tarja.sandvik@seamk.fi
040 680 7180
Kurikka Jussi-Pekka
yritysasiamies
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi
044 760 9122

NOUSU-ohjelman toiminnasta vastaa Seinäjoen ammattikorkeakoulu tehden tiivistä yhteistyötä Ilmajoen ja Kurikan yrityspalveluiden kanssa. NOUSU-ohjelmaa rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.