Siirry sisältöön

Nousun tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mahtavaa Markkinointia! -valmennusryhmä

HUOM! Koronatilanteesta johtuen siirretään Mahtavaa markkinointia! valmennuksen aloitusta. Uusi päivä ei ole tiedossa, sillä seuraamme tilannetta ja teemme päätökset tilanteen mukaan. Toivomme kuitenkin, että kiinnostuneet tekevät ilmoittautumisen normaalisti. Ilmoittautuneita informoidaan ajankohdista etukäteen.

Tule mukaan ryhmään, jossa saat ideoita, apua ja tukea oman yrityksesi markkinointiin ja vie yrityksesi markkinointi seuraavalla levelille!

Vauhdikas aloitus bootcampilta! Lähtövauhdit markkinointisi kehittämiseen saat bootcampiltä. Leiripäivän vauhdittajana toimii Sanna Jylänki, Redesan Oy. Bootcampilla käydään eri markkinoinnin osa-alueita läpi rennolla meiningillä ja aihetta jatketaan pienryhmissä kevään aikana.

Valmennus sopii yrittäjälle, jolla ei ole kokemusta markkinoinnista tai sitä on jonkun verran. Valmennukseen sisältyy Bootcamp ja sen jälkeen 5-6 tapaamista arki-iltaisin (2-3h) ) sisältäen perehtymistä syvällisemmin markkinoinnin ja myynnin aihealueisiin omaan yritykseesi soveltaen. Luvassa ei ole pitkiä luentoja, vaan tietoa tiiviissä muodossa ja yhdessä tekemistä ja jokainen toteuttaa toimenpiteitä omien resurssien mukaan ja saa eväitä myös jatkoon. Osallistujilta edellytetään vaitiolovelvollisuutta toisia kohtaan.

Ilmoittaudu valmennusryhmään tästä

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopeasti asialla.

HUOM! Pyrimme toimimaan ryhmissä kasvotusten. Seuraa kuitenkin NOUSUN somea ja nettisivuja, sillä muutokset ovat mahdollisia. Jo ilmoittautuneille lähetetään viestit sähköpostiin.


Yrityksen näkyvyys verkossa on lähes välttämättömyys

Katso kolmen yrittäjän tarinat digimarkkinoinnista. Toivottavasti tämä video rohkaisee myös sinua ottamaan askeleita kohti digitaalisuutta ja verkossa toimimista.

Videolla mukana:

Viimeistään koronavirus on näyttänyt toteen, että ilman verkkonäkyvyyttä, yrityksen on vaikea tulla nähdyksi ja siten asiakkaan löytämäksi. Nykypäivänä lähes jokaisella on älypuhelin taskussa ja yhä useampi tutkii ostojaan netistä ennen ostopäätöstä, ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjontaa etsitään niin kuluttajakaupassa kuin yritysten välisessä kaupassakin, olkoon sitten kyse ruokapaikan etsimisestä, lähikaupan tarjouksista tai alihankkijaa etsivästä metalliyrityksestä. Asiakkaan ostopolku on siis muuttunut radikaalisti. Jokaisen yrityksen kannattaa viimeistään nyt selvittää itselleen, onko oma markkinointi sillä tasolla, että asiakas löytää yrityksen. Entä jos näin ei ole?

Yrityksellä on kolme vaihtoehtoa digimarkkinointinsa toteuttamiseen: palvelut voi ostaa kokonaan, toteuttaa kaikki itse tai sekä ostaa että tehdä itse -yhdistelmä. Kaikilla yrityksillä ei kuitenkaan ole resursseja ostaa palveluita, joten vaihtoehdoksi jää tehdä ainakin osa markkinoinnista itse.  Usein markkinointi kuitenkin koetaan vaikeaksi ja ehkä vähän pelottavaksikin, joten se saattaa jäädä vähälle huomiolle, vaikka se tärkeäksi koetaankin.

Apua tarjolla digimarkkinoinnin aloitukseen

Digimarkkinoinnin valmennus on pidetty, mutta valmennuksen materiaalit ovat jatkossakin katsottavissa NOUSUN Youtube-kanavalta.

Digituki

Joskus uuden tekemisen kustannukset saattavat tuntua suurilta. Tähän on Kurikassa saatavissa apua. ”Kurikan kaupunki myöntää yrittäjille ns. digitukea, joka on määrältään 200 €. Tämä tarkoituksena on innostaa yrityksiä aktivoitumaan digitaalisuuden kehittämisessä, olkoon se sitten sähköistä laskutusta tai verkkosivujen tekoa. Varmasti myös digimarkkinoinnin valmennuksessa tulee esille sellaisia asioita, joihin tätä tukea voi käyttää”, kertoo Kurikan kaupungin yritysasiamies Jussi-Pekka Kurikka.

Tunne yrityksesi talous – avain kannattavaan yritystoimintaan –valmennus yrittäjille ja yrityksen taloudesta vastaaville

”Vaikka teen töitä 24/7, niin viivan alle ei jää mitään”. ”Miten paljon pitäisi lisätä myyntiä, että tulos olisi 10 000 € enemmän kuin viime vuonna”. ”Mitä hinnoittelussa pitäisi ottaa huomioon?”. ”En aina ymmärrä, mistä puhutaan”. Löytyisikö näihin tai muihin mieltä askarruttaviin ajatuksiin vastauksia valmennuksestamme? Luultavasti löytyy. Tule siis mukaan!

Valmennus on jo ollut, mutta voit ilmoittautua tarja.sandvik@seamk.fi ja saat materiaalit jälkikäteen.

Palvelumuotoilulla timantiksi -valmennus

Mitä palvelumuotoilu tarkoittaa ja miksi se on ajankohtainen juuri nyt? Mikä on asiakaskokemus ja asiakaspolku. Miten toteutetaan palveluprosessi ideasta käytäntöön. Digitaalisten palveluiden muotoilu. Valmennus on ollut, mutta voit ilmoittautua tarja.sandvik@seamk.fi ja saat materiaalit jälkikäteen.


Valmennukset sisältyvät NOUSU- Osaamisella uuteen nousuun hankkeen toimenpiteisiin. NOUSUa toteutetaan yhteistyössä Ilmajoen kunnan, Kurikan kaupungin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.  NOUSU saa rahoituksensa Etelä-Pohjanmaan liitolta, mistä syystä valmennus on osallistujille maksutonta.

Lisätietoja:

NOUSU –Osaamisella uuteen nousuun –hanke
Projektipäällikkö Tarja Sandvik
040 680 7180
tarja.sandvik@seamk.fi