Siirry sisältöön

Nousun tapahtumakalenteri


Koronatilanteesta johtuen, kaikki valmennukset toteutetaan verkossa, Teams-verkkoalustalla. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, sillä linkki Teamsiin lähetetään vain ilmoittautuneille. Jos tarvitset apua Teamsin käyttöön, ota yhteyttä ennen valmennusta tarja.sandvik@seamk.fi 040 680 7180.


Ilmoittaudu Yrittäjä! Heitä ankkuri tulevaan! -valmennukseen Tunne yrityksesi talous – avain kannattavaan yritystoimintaan –valmennukseen

Tapahtumakalenteri

Yrityksen näkyvyys verkossa on lähes välttämättömyys

Katso kolmen yrittäjän tarinat digimarkkinoinnista. Toivottavasti tämä video rohkaisee myös sinua ottamaan askeleita kohti digitaalisuutta ja verkossa toimimista.

Videolla mukana:

Viimeistään koronavirus on näyttänyt toteen, että ilman verkkonäkyvyyttä, yrityksen on vaikea tulla nähdyksi ja siten asiakkaan löytämäksi. Nykypäivänä lähes jokaisella on älypuhelin taskussa ja yhä useampi tutkii ostojaan netistä ennen ostopäätöstä, ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjontaa etsitään niin kuluttajakaupassa kuin yritysten välisessä kaupassakin, olkoon sitten kyse ruokapaikan etsimisestä, lähikaupan tarjouksista tai alihankkijaa etsivästä metalliyrityksestä. Asiakkaan ostopolku on siis muuttunut radikaalisti. Jokaisen yrityksen kannattaa viimeistään nyt selvittää itselleen, onko oma markkinointi sillä tasolla, että asiakas löytää yrityksen. Entä jos näin ei ole?

Yrityksellä on kolme vaihtoehtoa digimarkkinointinsa toteuttamiseen: palvelut voi ostaa kokonaan, toteuttaa kaikki itse tai sekä ostaa että tehdä itse -yhdistelmä. Kaikilla yrityksillä ei kuitenkaan ole resursseja ostaa palveluita, joten vaihtoehdoksi jää tehdä ainakin osa markkinoinnista itse.  Usein markkinointi kuitenkin koetaan vaikeaksi ja ehkä vähän pelottavaksikin, joten se saattaa jäädä vähälle huomiolle, vaikka se tärkeäksi koetaankin.

Apua tarjolla digimarkkinoinnin aloitukseen

Jotta kynnys markkinoinnin aloittamiseen ja kehittämiseen olisi helpompaa, lokakuun alusta on tarjottu kurikkalaisille ja ilmajokisille yrityksille suunnattu digimarkkinoinnin valmennus. Valmennuksen materiaalit on jatkossakin katsottavissa materiaalipankistamme.

Joskus uuden tekemisen kustannukset saattavat tuntua suurilta. Tähän on Kurikassa saatavissa apua. ”Kurikan kaupunki myöntää yrittäjille ns. digitukea, joka on määrältään 200 €. Tämä tarkoituksena on innostaa yrityksiä aktivoitumaan digitaalisuuden kehittämisessä, olkoon se sitten sähköistä laskutusta tai verkkosivujen tekoa. Varmasti myös digimarkkinoinnin valmennuksessa tulee esille sellaisia asioita, joihin tätä tukea voi käyttää”, kertoo Kurikan kaupungin yritysasiamies Jussi-Pekka Kurikka.

Tunne yrityksesi talous – avain kannattavaan yritystoimintaan –valmennus yrittäjille ja yrityksen taloudesta vastaaville

”Vaikka teen töitä 24/7, niin viivan alle ei jää mitään”. ”Miten paljon pitäisi lisätä myyntiä, että tulos olisi 10 000 € enemmän kuin viime vuonna”. ”Mitä hinnoittelussa pitäisi ottaa huomioon?”. ”En aina ymmärrä, mistä puhutaan”. Löytyisikö näihin tai muihin mieltä askarruttaviin ajatuksiin vastauksia valmennuksestamme? Luultavasti löytyy. Tule siis mukaan!

Olemme koonneet valmennuspaketin sinulle, jotta pystyisit hyödyntämään yrityksesi talouslukuja tehokkaammin ja yritystoimintasi olisi entistä kannattavampaa. 

Valmentajat

Valmentajana toimivat yritystoiminnan kouluttajat KTM Maija Peuhkurinen ja KTM Tero Leivo, jotka tulevat Suomen Yrittäjäopistolta. Heillä on pitkä kokemus mm. yrittäjyyden- ja taloushallinnon koulutuksista.

Toteutus

Valmennus on työtavoiltaan keskustelevaa, osallistavaa ja käytännönläheistä. Osallistuja saa teemoihin liittyviä, lyhyitä oppimista aktivoivia kotitehtäviä, jotka tietysti ovat vapaaehtoisia, mutta hyödyttäviä. Valmennus toteutetaan Teams-verkkoalustalla yllä tapahtumakalenterissa ilmoitettuina päivinä klo 18-20.

Valmennus on maksuton ja sopii kaiken kokoisille yrittäjille.

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta oman yrityksen talouden hyödyntämisestä!


Valmennukset sisältyvät NOUSU- Osaamisella uuteen nousuun hankkeen toimenpiteisiin. NOUSUa toteutetaan yhteistyössä Ilmajoen kunnan, Kurikan kaupungin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.  NOUSU saa rahoituksensa Etelä-Pohjanmaan liitolta, mistä syystä valmennus on osallistujille maksutonta.

Lisätietoja:

NOUSU –Osaamisella uuteen nousuun –hanke
Projektipäällikkö Tarja Sandvik
040 680 7180
tarja.sandvik@seamk.fi