Siirry sisältöön

Haemme neljää maatalouslomittajaa vakinaiseen toimeen

Kurikan kaupunki hakee neljää vakituista maatalouslomittajaa työsuhteeseen Etelä-Pohjanmaan
lomituspalveluihin. Etelä-Pohjanmaan lomituspalveluyksikkö hoitaa maatalousyrittäjien lomituspalvelut Etelä-Pohjanmaan, Laihian ja Kristiinankaupungin alueella. Suurin tarve on tällä
hetkellä Evijärven, Lappajärven ja Kortesjärven alueella.

Maatalouslomittajat työskentelevät lomituspalvelua saavilla maatiloilla. Maatalouslomittajan
työnkuvaan kuuluu tuotantoeläinten hoitoon liittyvät päivittäiset perustehtävät. Työ tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, aamutyöt ja iltatyöt. Tehtävä on osa-aikainen, työajan ollessa 7 h/päivä.

Hakijoilta edellytetään maatalousalan koulutusta ja kokemusta karjanhoitotyöstä. Työtä on pääosin lypsykarjatiloilla, lihakarjatiloilla ja sikaloissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, kokemusta lypsämisestä parsi-, asema- ja/tai robottinavetoissa. Alueellamme olisi myös tarvetta maatalouslomittajalle, joka olisi erikoistunut sikojen hoitamiseen.

Tehtävän hoitamisessa on etua pienkoneiden ja traktorin käyttötaidosta. Työ edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.
Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkkaukseen vaikuttavat myös työkokemus ja ammattitaito (2049,67–2633,32 €) Koeaika on 6 kk.

Vastuullisen ja tärkeän työn lisäksi meillä on saatavilla työsuhde-etuina e-passi ja polkupyöräetu.

Tehtävää haetaan 21.7.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tehtävää voi hakea myös kirjallisesti, jolloin hakemukset, joihin tulee liittää kelpoisuutta
osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo, toimitetaan os. Kurikan kaupunki,
kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa:

Autio Marja
lomituspalvelusihteeri (Kurikka, Ilmajoki)
marja.autio@kurikka.fi
044 550 2871
Kuntarekry.fi