Siirry sisältöön

Haemme kiinteistönhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen

Kurikan kaupungin teknisen osaston tilapalveluyksikkö hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kanta-Kurikan alueelle 2.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sisältää kaupungin omistamien rakennusten mm. huolto- ja korjaustehtäviä, kiinteistöjen talotekniikasta ja valvonnasta huolehtimista sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueille kuuluvia töitä. Tehtävä edellyttää automaattisten järjestelmien hallitsemista ja taloteknisten kokonaisuuksien toiminnan ymmärtämistä.

Arvostamme perustietotekniikan käyttöä ja talotekniikan osaamista sekä alan työkokemusta. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän hoito edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammatillinen tutkinto. Jos sinulla ei vielä ole kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa, niin tapauskohtaisesti on se mahdollista suorittaa kahden vuoden aikana tehtävän vastaanottamisesta. Tässä tapauksessa tehtävä täytetään määräaikaisesti, kunnes tutkinto on suoritettu.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä virka-aikana antaa tilapalvelupäällikkö Juho Mettälä, puh. 0447259503.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-palvelun kautta (www.kuntarekry.fi) viimeistään 8.8.2024 klo 12:00. Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteella Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Hae Kuntarekryssä!