Siirry sisältöön

Ehdota nimeä Kurikan uudelle alakoululle

Kurikan uuden alakoulun nimestä järjestetään kaikille avoin nimikilpailu 14.1.–5.2.2021.

Kaupunginvaltuuston päätöksen mukaisesti Keskikylän, Säntin ja Tuiskulan koulut lakkautetaan 31.7.2021 alkaen. Vastaavasti Kurikkaan perustetaan uusi alakoulu 1.8.2021 lukien. Uusi alakoulu on päätetty rakentaa Saaren kaupunginosaan Mäkisaarenkadun varteen.

”Nimi voisi liittyä esimerkiksi uuden koulun sijaintiin tai Kurikan historiaan”, pohtii Kurikan kaupungin opetuspäällikkö Anne-Mari Packalén-Reinikainen. ”Nimiehdotuksen pohjana voi olla mikä tahansa tulevaan kouluun sopiva asia, joten luovuutta saa käyttää rohkeasti.”

Pääset ehdottamaan nimeä tästä

Ehdotuksia voi jättää myös Kurikan kaupungin infopisteeseen (Laurintie 21, 61300 Kurikka) tai sähköpostitse (kurikan-kaupunki@kurikka.fi).

Nimikilpailuun voi vastata nimettömänä, mutta kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja. Myös voittajaehdotuksen tehnyt palkitaan. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Myöhemmin nimettävä nimitoimikunta arvioi saatujen nimiehdotusten toimivuutta ja tekee esityksen sivistyslautakunnalle, joka tekee lopullisen valinnan.

Kurikan kaupunki ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta vaan voi valita myös jonkin muun nimen. Kaupungilla on myös oikeus suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.

Lisätietoja:

Packalén-Reinikainen Anne-Mari
opetuspäällikkö
anne-mari.packalen-reinikainen@kurikka.fi
044 550 2697
Mäkitie 54