Siirry sisältöön

Altistumisia koronavirukselle Kurikassa Paulaharjun koululla ja lukiolla

Kurikan sivistystoimi tiedottaa 15.11.2021

Kurikan keskustassa sijaitsevalla Paulaharjun alakoululla on tapahtunut altistumisia koronavirukselle. Altistumiset ovat tapahtuneet ti-ke 9.-10.11.2021, ja tieto niistä on tullut koululle perjantaina 12.11.2021. JIK ky:n terveysviranomaiset ovat tehneet asiassa tarvittavat karanteenipäätökset ja olleet yhteydessä henkilöihin, jotka on asetettu karanteeniin altistumisen vuoksi. Koulun henkilöstöä ja oppilaiden huoltajia on informoitu tilanteesta. Paulaharjun koulu jatkaa lähiopetuksessa. Muutokset ja tarkennukset ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa suoraan oppilaiden koteihin Wilma-viestintäjärjestelmän kautta.  

Koululta muistutetaan, että oppilaiden huoltajien tulee tiedottaa karanteenissa olevista oppilaista heidän omalle opettajalleen. Omalta opettajalta saa tiedon siitä, miten tiedot koulussa tehdyistä tehtävistä toimitetaan sekä miten ja mistä oppikirjat ja muut mahdollisesti tarvittavat materiaalit voi noutaa.

Kurikan Kampuksella toimivalla Kurikan lukiolla on myös tapahtunut altistuminen koronavirukselle viikon 45 aikana. JIK ky:n terveysviranomaiset ovat tehneet asiassa tarvittavat päätökset. Lukion henkilöstöä, opiskelijoita sekä heidän huoltajiaan on informoitu tilanteesta.

Sivistystoimen hallinnosta viestitetään, että kaupunki tiedottaa koulujen ja lukion korona-altistumistapauksista silloin, kun altistuminen on tapahtunut koulu- tai opiskelupäivän aikana tai kun tilanteessa tehdään poikkeavia opetusjärjestelyjä, esimerkiksi järjestetään etäopetusta. Kaupunki ei tiedota harrastuksissa tai muuten vapaa-ajalla tapahtuneista altistumisista.